Не працюватимуть 1 січня. "Укрпошта", "Нова пошта" та Meest оприлюднили графік роботи на свята

Важливо знати
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Поштові оператори "Укрпошта", "Нова пошта" та Meest оприлюднили графіки роботи на свята. Дізнайтеся, як вони працюватимуть у Різдво та напередодні Нового року. Графік та інші важливі деталі ви знайдете в нашому матеріалі на HOCHU.ua!

Одразу варто відзначити, що усі відділення "Укрпошти", "Нової пошти" та Meest не будуть працювати 1 січня. А ось в інші святкові дні графік буде мінятися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

"Укрпошта" працюватиме за звичайним графіком — 25 грудня та 31 грудня. Відділення будуть зачинені лише 1 січня.

А ось "Нова пошта" 31 грудня буде приймати клієнтів лиш з 09:00 до 17:00. В інші дні працюватимуть за звичайним графіком, за винятком першого січня. Також повідомляється, що деякі відділення можуть мати індивідуальний графік.

Відділення Meest будуть працювати без змін графіку 30 грудня, а також 2 та 6 січня. А ось 24 та 31 грудня вони будуть відкриті з 09:00 до 16:00, а 25 грудня – з 10:00 до 16:00. 1 січня буде вихідний. Партнерські відділення будуть працювати згідно з графіком локацій, на яких вони розташовані.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, чи отримають українці вихідний на цей Новий рік та Різдво. Кожного року на ці свята ми мали додатковий вихідний, але у зв'язку з воєнним станом в Україні скасовано святкові дні. Ми розповіли, чи зміниться щось цього року.