Зимова казка чи різке потепління? Не пропустіть точний прогноз погоди на Різдво та Новий рік 2024

Важливо знати
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Незабаром українці святкуватимуть Різдво Христове за новим церковним календарем і Новий рік. Багатьох цікавлять не тільки подарунки та ялинка, а й те, якою буде погода під час цих популярних свят. Нас чекає зимова казка з морозом та снігопадами чи різке потепління і дощі? Дізнайтеся в нашому матеріалі!

На жаль чи на щастя, цього року зима не буде дуже суворою. За прогнозами Meteoprog, на Різдво можна очікувати температуру вище нуля. А ось Новий рік 31 грудня зустрічати будемо з несуттєвим похолоданням — до п'яти градусів морозу. Однак опадів не передбачається.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За даними AccuWeather, 25 та 31 грудня температура в більшості областях України становитиме нуль градусів. При цьому на Новий рік цілком може піти сніг, адже прогнозуються опади.

Сайт Meteofor прогнозує "плюсову" температуру на свята. Під час Різдва, яке ми будемо святкувати 25 грудня, можна очікувати від 2 до 6 градусів тепла, а на Новий рік — від 1 до 3 градусів.

Загалом, на новорічні свята прогнозують сприятливу погоду, що створить чудову можливість насолодитися цими днями разом із сім'єю та близькими. Але справжньої зимової казки з хутровиною, довгими снігопадами та сильними морозами чекати не варто.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, коли та скільки будуть відпочивати школярі на Різдво та Новий рік. Стали відомі  дати зимових канікул в Україні.