Скільки троянд вам подарували — те і відчуває чоловік

Усі свята
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Букет рожевий троянд, фото
Фото: vargazs

Езотерики розповіли, яке значення має кількість троянд у букеті

Флористи мають свої секрети, які стосуються букетів. Здавна наші пращури вірили, що кількість квітів показує почуття чоловіка. Раніше ми писали про бездоганний букет для дівчини на 8 Березня, а тепер розкажемо, що означає кількість квітів у ньому.

У більшості країн світу є традиція дарувати непарну кількість троянд, тому що парне число — для померлих, пише donpion.ua. Кількість квітів на жіноче свято показує не фінансове становище чоловіка, а в першу чергу його ставлення до жінки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За правилами етикету, в букеті повинно бути не менше 11 квіток. Проте, якщо це стосується червоних троянд, такий букет на початку стосунків буде натякати на вульгарну пристрасть і може зіпсувати серйозність намірів.

Троянди у вазі, фото
Фото: karolyn83

Якщо ви знайомі не так давно, нормою буде 1 велика троянда. Вона показує щиру симпатію і не натякає ні на що зайве. Якщо у вашому букеті 3 троянди, вважайте, що чоловік має гарне виховання. Така кількість квітів — один зі стандартів хорошого тону.

Закохані дарують 5 троянд. Якщо вас обрали як супутницю життя, про це скажуть 7 троянд, адже саме число 7 — містичне: планета була створена за 7 днів. На 7-ий день Всевишній відпочивав. Отож, 7 троянд — ви єдина і остання, на кому він вирішив зупинитися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо в букеті 9 або 11 троянд, чоловік у захваті від вас і має серйозні наміри. Проте він переживає, що ви не готові створити з ним сім'ю.

Раніше ми публікували гарні вітання з нагоди 8 Березня. Для вас — добірка найкращих побажань та листівок до свята.