Який подарунок обрати для вчительки на 8 Березня: найкращі ідеї до свята

8 Березня
647
Ірина Майстренко

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

що подарувати вчительці на 8 березня картинка
canva.com

У святковий день варто подарувати найкращі емоції жінкам та подякувати за все, що вони роблять. Ідеї подарунків учительці на 8 Березня допоможуть вам якнайкраще справитися з цією задачею

Нещодавно ми публікували корисну статтю про те, що подарувати мамі на 8 Березня. Однак у свято не можна обділити увагою й інших жінок, що мають велику роль у нашому житті. Це зокрема педагогині у школах. Якщо ви не знаєте, який подарунок обрати для вчительки на 8 Березня, ми поспішаємо вам на допомогу. У цій статті ми зібрали найбільш вдалі ідеї презентів, які точно сподобаються винуватицям цього красивого весняного свята.

8 березня у всьому світі відзначають Міжнародний день жінок. Нагадаємо, дата була встановлена з метою розширення прав і можливостей жінок, а також для привернення уваги до проблем гендерної нерівності, з чим часто жінки стикаються.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Тож коли вітатимете зі святом 8 Березня дорогих учителів, пам’ятайте, що це не тільки свято весни й краси, це можливість відмітити досягнення та подякувати за працю і розвиток нашого суспільства у цілому.

ідеї подарунків вчительці на 8 березня картинка
pexels.com

Подарунок на 8 Березня для вчительки: ідеї

Одразу зазначимо, що до вибору подарунка на 8 Березня учительці варто підходити з відповідальністю та креативом, слід точно дарувати щось приємне, корисне та цікаве. Обов’язково враховуйте вподобання педагогині, її характер, родзинкою буде, якщо врахуєте також тематику предмета, який вчителька викладає.

Звичайно, красивий букет улюблених квітів та солодощі — завжди безпрограшний варіант, аби потішити винуватицю свята, проте є й інші варіанти подарунків для вчительки на 8 Березня, які також можна комбінувати між собою. Про них говоримо далі.

подарунок вчительці на 8 березня ідеї
pexels.com
  • Стильний записник або планер. Учителі через професію багато планують. Робити красиво це допоможе практичний щоденник.

  • Настільний органайзер для речей. Не секрет, що краса в деталях. Поціновувачкам мінімалістичного стилю точно сподобається красивий настільний органайзер для мобільного чи канцелярських товарів, аби зручно та комфортно оформити робочий простір.

  • Стильний канцелярський набір. Це подарунок на 8 Березня вчительці, який актуальний завжди. Проте варто подбати, щоб він був не банальний та гарної якості.

  • Настільна рослина. Красивий вазон прикрасить стіл чи кабінет викладачки, та й постійно радуватиме око зеленню.

  • Дошка для нотаток (mood board). На такій сучасній дошці можна писати маркерами, залишати наліпки й в цілому використовувати для зручності та креативу.

  • Портативний зарядний пристрій. Нині павербанки — справжній мастхев. А освітяни, які в роботі часто використовують гаджети, точно оцінять потужний зарядний пристрій, який не займатиме багато місця і буде активно використовуватися щодня.

  • Електронна указка. Що подарувати вчительці 8 Березня, яка є справжнім фанатом своєї справи? Перевірений варіант — багатофункціональна електронна указка.

  • Проєктор. Ще одна знахідка в ролі подарунка для вчительки — проєктор.

  • Підписка на освітні ресурси. Учителі — ті, хто подають правильний приклад своїм учням та самі обожнюють самовдосконалюватися. Тому підписка на освітні ресурси — ідеальний подарунок вчительці на 8 Березня, яка обожнює поглиблювати свої знання. Це можуть бути онлайн-курси, додатки чи платформи по типу Coursera, Udemy, TED-Ed.

  • Термочашка, чайник для заварювання. Ці практичні речі завжди стануть у пригоді.

  • Набір чаю чи кави. Цей подарунок буде гарним доповнення до ідеї вище.

  • Кошик з екзотичними фруктами чи сирами сподобається справжнім гурманам.

  • Стильна ваза для квітів. Без цього елементу декору точно не обійтися в стінах школи, особливо в період свят.

8 березня подарунок вчительці картинка
pexels.com
  • USB-зволожувач/очищувач повітря. Що подарувати вчительці на 8 Березня, аби це було корисно і практично? Це може бути якісний USB-зволожувач/очищувач повітря, який точно створить сприятливу атмосферу в приміщенні та підвищить самопочуття та продуктивність.

  • Майстер-клас — ідеальний подарунок вчительці на 8 Березня, адже вона зможе відвідати захід з теми, що її цікавить найдужче. Проте варто чітко знати її інтереси, аби дійсно порадувати викладачку. Це може бути щось з її улюблених хобі, творчості чи професійної теми.

  • Подарунковий сертифікат — також завжди вдала ідея, особливо, якщо ви знаєте, що саме подобається вашій викладачці.

  • Кліп-вітання чи стінгазета — чудове поле для вашого креативу та оригінальний подарунок вчительці на 8 Березня, який забезпечить їй гарні емоції, адже в центрі уваги буде вчителька.

ідеї подарунків на 8 березня вчительці картинка
pexels.com

Сподіваємось, ви вже обрали подарунок вчительці на 8 Березня з вище наведених ідей. Нехай свято пройде у чудовій атмосфері!

Також читайте актуальну інформацію про те, чи буде 8 Березня вихідним днем в Україні. Все, що варто знати, вже у нашій статті за посиланням.