Езотерики назвали слова, які приманюють успіх та гроші

Езотерика та астрологія
1 661
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Чарівні слова для притягнення удачі та грошей
Як притягнути у своє життя гроші, багатство та добробут. Фото: pixabay.com

Їх рекомендується вживати якомога частіше!

Здавна люди знали, що слова, промовлені вголос, матеріалізуються. З цим погоджуються езотерики та біоенергетики. Вони назвали слова, які притягують щастя, благополуччя і гроші. Раніше ми писали про те, як правильно доглядати за грошовим деревом, аби воно приносило багатство, а тепер розкажемо, які слова потрібно вимовляти якомога частіше.

Якщо ви бажаєте притягнути у ваше життя енергію успіху, фінансів та благополуччя, виробіть звичку використовувати під час спілкування “кодові” слова. Які саме — знає ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Успіх, щастя, процвітання

Ці три слова несуть потужну енергетику, тому час починати вживати їх у буденному спілкуванні. У світі є сотні людей, які довели, що віра в себе та афірмації із кодовими словами роблять дива. Тож чому б не спробувати?

Говоріть так:

  • “Я успішна”

  • “Я й так щаслива, а буду ще більше”,

  • “Я квітну, все моє життя нескінченно квітне”.

Вимовляючи такі словосполучення, ви притягуєте усе найкраще, що із ними пов'язане.

Багатство, удача, радість

Якщо вам набридло жити у сірих буднях, починайте діяти. Міняйте слова, які допоможуть вам змінити думки, що, своєю чергою, сприяє зміні буденності. Навіть якщо ви жартома почнете вимовляти: “я невдаха”, це матеріалізується найближчими днями!

Почніть із фраз:

  • “Я щодня багатію”

  • “Я успішна”

  • “Я — одна із тисячі, у кого трапляються чудеса”.

Мрія, ентузіазм, добробуті

Мрії здійснюються. Це є факт, і навіть якщо ви із цим не погоджуєтеся, — це нічого не змінює. Аби мрія реалізувалася швидше, потрібно її візуалізувати у теперішньому доконаному часі. Сміливо заявляйте про свої мрії, вірте, робіть перші кроки для їхньої реалізації. Створюйте для себе стан блага і затишку, оздоблюйте своє житло приємними нюансами, які надихають вас і створюють гарний настрій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про нумерологію. Експерти розповіли, що означає, коли ви бачите однакові цифри на годиннику.