Гроші посипляться з неба: цим знака Зодіаку пощастить із фінансами у жовтні

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Астрологи розповіли, для кого середина осені 2013 року стане успішною в фінансовій сфері. Раніше ми писали, для який знаків Зодіаку осінь — пора натхнення та розквіту сил, а тепер розкажемо, хто збагатить свої статки.

Астрологи визначили знаки Зодіаку, які матимуть неймовірну удачу в фінансах, пише pixelinform.com. У них буде підвищення по кар'єрі та нові оплачувані досягнення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

ТЕЛЕЦЬ

Жовтень наділить представників цього знаку Зодіаку неабиякою рішучістю та сміливістю. Попереду — нові проекти, які принесуть великі гроші. Ваш прибуток збільшиться, головне — не прогавити свій шанс.

ЛЕВ

Астрологи радять Левам проявити свої таланти і творчість. Вас чекає стрімкий успіх по кар'єрній сходинці. В поміч прийдуть знайомі та близькі. Саме вони запропонують новий, вигідний проект.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

СКОРПІОН

Щасливчикам Скорпіонам прийдуть ідеї про те, як можна заробляти більше. А ще цей знак Зодіаку почне отримувати кошти з різних джерел. Астрологи зазначають, що у жовтні вдасться впоратися з усіма фінансовими проблемами. Ідіть за своїм планом, і будете мати хороший достаток.

Раніше ми писали, як визначити свої планети-покровительки. Астрологи розповіли, за яку сферу життя відповідає кожна планета.

Фото: Pinterest