Викликаємо Янгола-охоронця: найсильніші молитви для будь-якої ситуації

Езотерика та астрологія
1 068
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Є молитви, які здатні своєю силою розвіяти усі проблеми з вашого життя. Головне — щиро вірити і молитися з чистим серцем. Раніше ми писали про молитви від чорної магії, а тепер розкажемо про найсильніші молитви, які чує Всевишній.

Є короткі та водночас дуже сильні молитви. Вони здатні зупинити біду і врятувати життя. Першою найсильнішою молитвою є та, про яку говорив Ісус Христос.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Молитва до Небесного Отця:

Отче наш, що єси на небесах, нехай святиться ім’я Твоє, нехай прийде Царство Твоє, нехай буде воля Твоя, як на небі, так і на землі. Хліб наш насущний дай нам сьогодні, і прости нам провини наші, як і ми прощаємо винуватцям нашим. І не введи нас у спокусу, але визволи нас від лукавого. Бо Твоє є Царство, і Сила і Слава Отця, і Сина, і Святого Духа, нині й повсякчас, і на віки вічні. Амінь.

Викликаємо Янгола-охоронця: найсильніші молитви для будь-якої ситуації - фото №1

Коротка молитва Ісусу:

Господи Ісусе Христе, Сину Божий, помилуй мене грішного. Амінь.

Молитва-виклик Ангела-охоронця:

Ангел мій, хранитель мій, прийди до мене і ніколи мене не покидай, де б я не була, і куди б я не пішла. В ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Викликаємо Янгола-охоронця: найсильніші молитви для будь-якої ситуації - фото №2

Молитва Янголу-охоронцю:

Ангеле Божий, охоронцю мій святий, даний мені з небес Богом для мого збереження! Щиро молюся до тебе: нині просвіти мене, від усякого зла охорони, всяке благо навчи мене чинити і направ на шлях спасіння. Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Небесним безплотним Силам:

Тропар

Небесних воїнств архистратиги, завжди молимо вас ми, недостойні, щоб вашими молитвами оберігали нас покровом крил духовної слави, охороняючи нас, що старанно припадаємо до вас і взиваємо: "Від бід визволіть нас як чиноначальники Небесних Сил".

Кондак

Архистратиги Божі, служителі слави Божественної, начальники ангелів і людей наставники, корисного для нас просіть і великої милості як безплотних архистратиги.

Нагадаємо, раніше ми писали про молитви за воїнів ЗСУ. Для вас — слова молитов, які захищають на будь-якій відстані.

Фото: Pinterest