Дякуємо Богу за все: сильна молитва, яку читають перед сном

Езотерика та астрологія
741
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Люди моляться Всевишньому, аби Він захистив їх та людей, які їм близькі. У небесного Отця просять мир, взаємну любов, здоров'я, успіх та дива. Для вас — сильна молитва-подяка Всевишньому, яку потрібно читати перед сном.

Здавна люди знали, що чим більше дякуєш, тим більше Бог буде чути молитви. Відтак давайте уклінно і щиро подякуємо за все, що маємо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Молитва-подяка перед сном

Милостивий Боже, щедрот подателю, Ти вилив сьогодні на мене стільки своїх благ! Я безмежно вдячний Тобі за усі дари, які я маю: дякую за хліб насущний, за дах над головою. Бо знаю, що так багато людей не мають навіть цього, тому душа моя сповнена щирою і безмежною вдячністю.

Дякую Тобі, Господи, Отець наш Небесний, що захищаєш мене на усіх стежках моїх, кожен день життя, оберігаєш відомими та невідомим шляхами. Усім серцем своїм промовляю Тобі вдячність свою за те, що оберігаєш дорогих мені людей.

Дяку Тобі, Господи Всесильний, що я зміг зустріти ранок і прожити ще один прекрасний день, в якому я міг бути щасливим та славити Тебе. Бо кожен день життя мого – це благословення Твоє. Я безмежно вдячний, що маю змогу спілкуватися з Тобою, Ти сповнюєш душу мою спокоєм. Ти – мій  прихисток та надія на завтрашній день.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Підношу Тобі, Господи, подяку за те, що Ти – мій  Отець небесний, а я Твоє дитя, Дякую за Твоє благословення, любов і науку, за те, що наставляєш мене на шлях істинний і приймаєш моє покаяння у гріхах свідомих і несвідомих. Я дякую за Ісуса Христа, сина Твого єдинородного, через Якого всі мої гріхи прощені. І зараз, коли вже йду спочивати, хочу з радістю в серці висловити Тобі, Отче Небесний, свою вдячність. В ім’я Отця, Сина і Святого Духа. Амінь.

Раніше ми писали молитви до архангела Михаїла, які творять чудеса. Для вас — слова молитви, яку варто читати, аби захистити себе і близьких.

Фото: Pinterest