Місія людини за числом народження: нумерологи розповіли про кожного

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Дата народження людини напряму впливає на її характер, темперамент, вподобання і навіть долю. Раніше ми писали про заборони і правила , що стосуються Дня народження, а тепер розкажемо, що пророкує ваше число народження.

Додайте цифри свого народження, щоб отримати основну, пише tut-cikavo.com . Наприклад, якщо ви народилися 16 числа, 6+1=7. Ваша основна цифра — 7.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цифра 1. Лідери

Під цієї цифрою народжуються справжні лідери. Вони — фанати своєї роботи. Саме це пояснює їхній успіх у бізнесі чи в кар'єрі. Ці люди зазвичай багаті та впливові.

Місія людини за числом народження: нумерологи розповіли про кожного - фото №1
@cobalttanm

Цифра 2. Чуйні

Ці люди надзвичайно уважні до інших. Вони не байдужі до чужої біди, завжди готові підтримати і ніколи нічого не просять в замін.

Цифра 3. Творчі

Народжені під цифрою 3 — найбільш творчі, талановиті та креативні люди. Вони вміють все: співати, танцювати, малювати, шити, проектувати, готувати смачну їжу. Трійки настільки багатогранні, що в них легко закохатися на все життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Місія людини за числом народження: нумерологи розповіли про кожного - фото №2
Pinterest

Цифра 4. Працьовиті

Цих людей важко застати за відпочинком. Вони завжди знайдуть для себе роботу. В них усюди все до ладу: і вдома, і на роботі, і в документах, і в хобі. На роботі їх поважають і легко доручають серйозні проекти, адже четвірки з усім впораються на відмінно.

Цифра 5. Авантюристи

Ці люди не можуть сидіти на одному місці. Життя для них — це постійні подорожі, гості, вечірки і концерти. П'ятірки не можуть працювати на монотонній роботі. Якщо це станеться, то вони впадуть у депресію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Місія людини за числом народження: нумерологи розповіли про кожного - фото №3
@Viktoria__Ikovchuk

Цифра 6. Вдумливі

У критичних ситуаціях люди біжать до вас. Ви вмієте тверезо оцінювати ситуацію, не впадаєте у паніку та здані дати якісні, дієві поради. Народжені під цифрою 6 знають, як вирішити будь-який конфлікт.

Цифра 7. Духовні

Під цією цифрою народжуються спокійні люди, які прагнуть гармонії та затишку. Вони не встрягають у конфлікти, мирять усіх та заспокоюють. Свою життєву енергію ці люди поповнюють, милуючись природою та водоймами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Місія людини за числом народження: нумерологи розповіли про кожного - фото №4
Pinterest

Цифра 8. Ділові

Ці люди — справжні професіонали своєї справи. Вони інтелігентні, розумні та вишукані в поведінці. Вісімки вимогливі як до себе, так і до інших. Аби завоювати їхню серце, потрібно бути достойною половинкою.

Цифра 9. Сімейні

Народжені під цифрою 9 — чуйні, люблячі та сімейні. Ці люди отримують заряд натхнення та сили удома біля своєї сім'ї. Їм не цікаво ходити по гостях чи розважатися на концертах. Проте нумерологи радять виходити в люди, аби отримувати нові враження і не вигоріти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Місія людини за числом народження: нумерологи розповіли про кожного - фото №5
@Viktoria__Ikovchuk

Раніше ми писали, чому в гостях не можна мити посуд. Езотерики розповіли суть такого забобону.

Фото: @Viktoria__Ikovchuk