Найсильніші молитви за мир в Україні

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Перемога України — найзаповітніша мрія кожного громадянина. Вільні землі, чисте небо, відбій повітряної тривоги, і головне — щоб усі, кого чекають, повернулися живими додому. Для вас — найсильніші молитви за мир в Україні.

Головне правило молитви — віра, любляче серце та щирі слова. Якщо ви неправильно прочитаєте текст, або взагалі його забудете — це не біда. Небесний Отець знає думки перед тим, як людина встигає вимовити слово.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Молитви:

Небесний Отче, Твій Син навчив нас: “Блаженні миротворці, бо вони дітьми Божими назвуться”.

У цей час великого занепокоєння ми гаряче молимося, щоб Твій Святий Дух підтримував усіх людей України бути пильними та відданими миру та справедливості. Даруй керівникам мудрість і розсудливість. Втім нехай у них також вистачить сил та наполегливості захистити свою землю від усіх напастей і чужоземних нападів.

Допоможи нам усім жити за Твоєю Божественною Волею. Боже, Отче наш, у майбутні дні благаємо Тебе утішити стражденних, зцілити поранених і прийняти душі вірних, що відійшли в Твоє Небесне Царство. Просимо також, щоб Пресвята Богородиця поширила на нашу Україну Свій благословенний покров захисту.  Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Найсильніші молитви за мир в Україні - фото №1

Господи Боже наш, Ти Бог Єдиний на небесах і на землі, Ти володієш усіма царствами й народами. В руках Твоїх міцність і сила, й ніхто опиратися Тобі не може. Ти сидиш на херувимах і Тебе безперестанно оспівують серафими, тож що може проти Тебе людина? Приклони, Господи, вухо Твоє й почуй; споглянь очима Твоїми й побач злі наміри ворогів наших. Віримо, що Ти один Милостивий і Сильний, і можеш позбавити нас від рук їхніх. Ти зберіг раба Твого Давида від руки сильного, вкотре показавши, що сила Твоя в немочі звершується, і прийняв журбу серця Єзекії, подавши йому продовження років життя.

Подай же мир і спокій боголюбивому народові нашому, й не віддай нам за гріхи наші. Бо пам’ятаємо слова Спасителя нашого, Єдинородного Сина Твого й Господа нашого Ісуса Христа: “Всі, хто взяв меч, від меча загинуть”. Тож не на зброю нашу, а лише на Тебе надію покладаємо, силу Твою відаючи. Ти твориш чудеса, від Тебе перемога й поразка. Даруй Україні нашій мир глибокий і непорушний, від війни та нашестя супротивників оберігаючи, й усе благе на користь душевну й тілесну подаючи. Бо Ти є Бог милості, Цар миру й Спаситель душ наших, і тобі славу возсилаємо, Отцю, і Сину, і Святому Духу, нині й повсякчас, і на віки віків. Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Найсильніші молитви за мир в Україні - фото №2

Всесильний Господи, почуй молитви дітей Твоїх, споглянь в час важких випробувань на державу нашу — Україну. Благослови та зміцни воїнів наших, владу, уряд та весь народ наш, які протистоять підступному російському агресору на землі, на морі та в повітрі. Правдолюбивий Господи, не дай ворогам знищити державу, народ та святині наші.

Благаємо Тебе, даруй нам з іменем Твоїм перемогу і справедливий мир наблизь. Пошли грізного очільника небесного воїнства Твого — архістратига Михаїла, на допомогу мужнім захисникам нашим, щоб диявольські задуми агресора зруйнували вони та вберегли нашу Батьківщину-Україну.

Твоє бо є, щоб милувати і спасати нас, Боже наш, і Тобі славу возсилаємо, Отцю, і Сину, і Святому Духу, нині і повсякчас і на віки віків. Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали найсильніші молитви за українських полонених. Для вас — тексти священних слів, які чутно на небесах.

Фото: pixabay.com