Не притягуйте проблеми: названо 3 місця, куди не можна класти одяг

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Кожна частина кімнати має свою енергетику. Аби не порушити її, речі потрібно зберігати у належному місці. Раніше ми писали, куди не можна класти домашні капці, а тепер розкажемо про 3 місця, де не можна лишати одяг.

Наші пращури вірили, що є місця в домі, куди не можна класти одяг, пише ukr.media. Порушення цієї заборони може призвести до бідності, хвороб чи біди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1. Спинка стільця

Здавна люди знали, що лишити одяг на спинці стільця — до негараздів. Будуть невдоволення та сварки. Якщо речі лишила незаміжня жінка, то не скоро зустріне свого судженого. А ще вважалося, що сукні, штани чи кофтини, які лежать на стільчику, закривають фінансовий портал.

Не притягуйте проблеми: названо 3 місця, куди не можна класти одяг - фото №1

2. Ліжко

Ліжко здавна вважається священним місцем сім'ї. На нього не можна сідати чужим людям, і взагалі його не варто комусь показувати. А ще на ліжко заборонено класти дзеркало, взуття та новий одяг. Що стосується обновки, то спочатку її має одягнути господар спальні. Вже потім цю річ можна покласти на ліжко.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Не притягуйте проблеми: названо 3 місця, куди не можна класти одяг - фото №2

3. Підлога

Наші пращури вважали, що підлога — це найлегший спосіб для нечисті з пекла дістати до господарів. Якщо на підлозі лишити штани чи шкарпетки, потойбічні істоти підключають до них свої енергетичні канали, аби витягнути з людини силу та причепити біди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Не притягуйте проблеми: названо 3 місця, куди не можна класти одяг - фото №3

Раніше ми писали, чому біля людини сідає лелека. Езотерики розповіли, яке знамення несе цей птах.

Фото: Pinterest