Не відкривайте бізнес у листопаді 2023: поради для деяких знаків Зодіаку

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Кінець осені не стане сприятливим для початку власної справи. Гроші будуть уходити, і прибутку не буде занадто довго. Раніше ми писали, які знаки Зодіаку мають бути обачними на роботі, а тепер розкажемо, кому не варто відкривати бізнес у листопаді 2023 року.

Зірки та планети не на вашому боці. Якщо ви мрієте відкрити власну справу, варто зачекати. Листопад 2023 року не буде успішним для такого старту, і ви дуже швидко збанкрутієте.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

СКОРПІОН

У вас прекрасна ідея та якісні розрахунки щодо власного бізнесу. І вам дійсно варто його відкрити. Але не у листопаді 2023 року. Планети — не на вашому боці. Ви можете швидко усе втратити. Почекайте декілька місяців.

ТЕЛЕЦЬ

Не спішіть відкривати власну справу. У вас недостатньо коштів, аби зробити хороший старт. І ви помітите це уже через декілька тижнів. Але, на жаль, буде пізно, і ви втратите більше, ніж можете заробити. Листопад 2023 року не сприятливий місяць для вашого старту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

ЛЕВ

Ваша самовпевненість дуже потрібна для старту такої справи, яку ви придумали. Але не в листопаді цього року. Кінець осені принесе вам фінансові розчарування, і вас не підтримають ваші колеги та працівники. Ви можете лишитися і без грошей, і без людей.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку розірвуть стосунки у кінці осені. Астрологи розповіли, хто в листопаді 2023 року стане вільним і щасливим.

Фото: pixabay.com