Спустите все вітер: цим знакам Зодіаку не пощастить з грошима у листопаді 2023

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Кінець осені не порадує деяких знаків Зодіаку в сфері покупок. Якщо ви зібралися придбати щось дороге, краще утримайтеся, тому що вам доведеться його ремонтувати, і в результаті ви переплатите чималу суму. Раніше ми писали, у кого в листопаді 2023 року почнеться біла смуга життя , а тепер розкажемо, кому варто відкласти великий шопінг.

Астрологи розповіли, для кого листопад не буде сприятливим у питанні покупок. Плануєте щось придбати за великі кошти — почекайте до кінця грудня поточного року. В іншому випадку річ буде ламатися, псуватися і наробить вам стільки клопотів, що ви будете не раді покупці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

РИБИ

Ретроградний Сатурн навіть після закінчення своєї активності буде мати на вас вплив, аби ви пройшли всі кармічні уроки. Не пощастить як у стосунках, так і в покупках. Не спішіть іти у магазин та витрачати давно відкладені гроші на речі, про які ви так мрієте. Виправте свої помилки, а тоді закуповуйтеся. Інакше доля “відіграється” не лише на ситуаціях із людьми, а й на куплених речах.

РАК

Час приборкати свій характер. Ви дуже нетерплячі та говорите забагато зайвого. У стані стресу ви по старій звичці ідете на шопінг. І на цей раз зробите помилку, адже все, що ви придбаєте, не лише вас не порадує, а й принесе проблеми. Ви витратите ще більше коштів на ремонт або реставрацію купленого. І ніхто вам не поверне назад кошти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку в листопаді 2023 року знайдуть своє кохання. Астрологи розповіли, чиї нові стосунки переростуть у міцну, щасливу сім'ю.

Фото: Pinterest