Листопад 2023 буде чорною смугою для цих знаків Зодіаку

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Кінець осені 2023 року стане періодом, коли потрібно закінчити усі недовершені справи та відповісти за кожен вчинок. Астрологи зазначають, що до кінця місяця доведеться відпрацювати чимало кармічних уроків. Раніше ми писали, кого в листопаді чекає кар'єрний ріст, а тепер розкажемо, у кого буде чорна смуга.

РИБИ

Не варто було бути таким самовпевненим. Ви не всесильний і не можете зробити все, що хочете. Зважуйте свої можливості та поважайте думки оточуючих. У листопаді доведеться заплатити за те, що ви незаконно накоїли. Можливі штрафи та проблеми з правоохоронними органами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

ЛЕВ

Ви старанні та активні, проте не помічаєте, що за своїми діями нехтуєте цінності інших. За все це вам доведеться відповісти у листопаді 2023 року. Цей місяць принесе сварки, недовіру, проблеми у спілкуванні.

ДІВА

У кінці осені вам потрібно буде розставити пріоритети. Вибір буде не легким, тому що все, від чого потрібно буде відмовитися, дуже близьке до вашого серця. Проте у вас немає іншого виходу, інакше ви все втратите.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пам'ятайте, що нумерологія, як і астрологія, тарологія та фен-шуй — не вважаються наукою, тому беззастережно вірити цій інформації не варто. Матеріал має суто розважальний характер.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку кардинально змінять своє життя у листопаді 2023 року. Астрологи розповіли, хто почне з чистого листа не лише кар'єру і стосунки, а й хобі.

Фото: Freepik