Вони не вміють любити: названо 2 найбільш холоднокровних знаки Зодіаку

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Серед знаків Зодіаку є такі, що не вміють висловлювати свої почуття, тому що рідко проявляють емоції. Для них романтика буває лише у казках. Раніше ми писали про сумісність людей по китайському гороскопу, а тепер розкажемо, які знаки Зодіаку не всють любити.

Терези

На першому місці — Терези. Це єдиний знак Зодіаку, елемент якого взятий із неживої природи. Ці люди вкрай рідко закохуються, і ще рідше про це зізнаються. Якщо вони колись і полюблять, то буде і вірність, і затишок, і гармонія, і щастя. Якщо ж у терезів невзаємне кохання, вони стають наче льодяні, переключають увагу на кар'єру і нікого до себе не підпускають.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Рак

У цих людей на почуття — бронь, як у Раків — панцир. Вони не довіряють, коли їм говорять про кохання, і ретельно перевіряють дії, коли їм обіцяють золоті гори. У пріоритеті для Раків — сім'я, вірність і взаємоповага. Раки — з тих, кого беруть у шлюб, а не з тих, із ким гуляють.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що принесе новий рік Дракона. Езотерики розповіли, яким знакам Зодіаку по китайському гороскопу неймовірно пощастить із фінансами.

Фото: Freepik