Ці 5 знаків Зодіаку завершатимуть старий кармічний цикл із 13 листопада

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Астрологи розповіли, як знак Скорпіона в молодому Місяці під егідою планет Марс і Плутон вплине на людей. Особливо гостро це відчують 5 знаків Зодіаку. Раніше ми писали, у кого в 2024 році з'являться довгоочікувані діти, а тепер розкажемо, хто завершить свій кармічний цикл уже з 13 листопада цього року.

Середина листопада відзначиться завершенням кармічних уроків, пише ukr.media. Плутон і Марс, які активно діють в Скорпіоні, будуть кардинально трансформувати життя деяких знаків Зодіаку. Прийшов час завершення старий циклів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Лев

Молодик виставить у пріоритети сім'ю та дім. Подумайте, з ким із рідних варто налагодити зв'язок, і чи не час оновити свою оселю, аби стало затишніше? Якщо ви хотіли поповнення у сім'ї — настав ідеальний час. Також астрологи радять зайнятися творчістю, аби відновити свій енергетичний баланс.

Ці 5 знаків Зодіаку завершатимуть старий кармічний цикл із 13 листопада - фото №1

Скорпіон

Для Скорпіонів це найвдаліший період. Місяць, Марс та Сонце наділять вас енергією та ресурсами для роботи. Водночас ви будете відчувати агресію, роздратованість і часом переляк. Для вас найважливішим є власне ставлення до себе, своїх почуттів та емоцій.

Овен

Час подолати свої страхи. Якщо ви відчуваєте, що попри всі намагання не маєте бажаних результатів, це нормально. Ваш урок — пропрацювати цю травму і вийти на новий енергетичний рівень. Якщо ви відмовитеся це робити, то ситуація повторюватиметься стільки разів, поки ви не виконаєте завдання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Риби

Молодий Місяць підштовхне до пошуку нових ідеалів. Розберіться у релігійних питаннях та займіться самонавчанням у сфері філософії. Перестаньте звертати увагу на матеріальне.

Ці 5 знаків Зодіаку завершатимуть старий кармічний цикл із 13 листопада - фото №2

Тельці

Час подумати про створення сім'ї, і саме це не буде давати вам спокою у період молодого Місяця. Ви переживете події, які кардинально змінять ваше ставлення до дітей та шлюбу. Астрологи радять побільше відпочивати, аби не зірвати здоров'я. А ще Венера у Терезах підштовхне до пошуку гармонії між роботою та сном.

Раніше ми писали, хто у 2024 році неабияк розбагатіє. Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку будуть отримувати великі гроші.

Фото: Pinterest