Слабкий гороскоп: що це таке і як його посилити

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Кожна планета має свій період сили та слабкості. Відповідно, позитивний і негативний вплив на людину. Якщо людина народжується у період, коли планета негативна, у неї можуть переважати не вигідні якості. Наприклад, лінь, невпевненість у собі, байдужість, агресія тощо.

Якщо ви потрапили у список людей, яких планета обділила силою, виправте це, пише asn.in.ua . Налаштуйтеся на позитив та змініть свої думки. Експерти розповіли, як можна посилити свій гороскоп у такому випадку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Слабкі Меркурій і Плутон

Меркурій керує інформацією, пам'яттю, спілкуванням та дружбою. Люди, народжені в період негативного Меркурія, зазвичай сором'язливі, забудькуваті та не розбираються в людях.

Це легко виправити. Задобріть планету, аби поміняти енергетику: не розпускайте плітки, не обманюйте і не провокуйте сварки з конфліктами. Астрологи радять подорожувати, вчити різні мови та культуру інших країн. Боріться зі стереотипним мисленням.

Слабкий гороскоп: що це таке і як його посилити - фото №1

Слабка Венера

Ця планета є джерелом життєвої енергії, кохання та почуттів. Люди зі слабкою Венерою часто втомлюються, мляві та без настрою. Вони не вміють робити якісні покупки.

Виправте слабкий гороскоп за допомогою щедрої поведінки і занять спортом. Енергетика почне мінятися і планета стане до вас прихильною. Венера подарує життєву енергію, сили та яскраві емоції.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Слабкий гороскоп: що це таке і як його посилити - фото №2

Слабкий Марс

Якщо в день народження або зачаття Марс був у негативній фазі, людина буде лінивою, нерішучою і безініціативною. Також зазвичай ці люди фізично слабкі.

Аби виправити це, астрологи радять захищати слабких та ображених. Не виявляйте своє самолюбство, не хаміть та будьте добрими. Слабкий гороскоп посилиться, коли ви відчуєте прилив фізичних сил і бажання жити й перемагати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Слабкий гороскоп: що це таке і як його посилити - фото №3

Слабкий Юпітер чи Уран

У людей із таким впливом планет майже не розвинена інтуїція. Немає ані творчого натхнення, ані ідей для реалізації своїх мрій.

Змінити ситуацію допоможе робота над собою: приберіть нахабство у своїй поведінці, частіше будьте в колі веселих та оптимістичних людей. Також потрібно покинути згубні звички.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Слабкий гороскоп: що це таке і як його посилити - фото №4

Слабкий Сатурн

Люди, народжені під слабким Сатурном, безвольні та слабкі ментально. Вони зазвичай живуть із батьками, не вміють стратегічно мислити і безвідповідальні.

Астрологи радять забути образи, пробачити людям, які вас скривдили. Перестаньте думати про минуле: його неможливо виправити чи повернути.

Слабкий гороскоп: що це таке і як його посилити - фото №5

Слабкий Нептун

Цим людям важко долати негаразди і складні життєві ситуації. Потрапивши у вирій проблем, вони, зазвичай, ламаються. А ще вони можуть образитися через дрібницю, на яку більшість не зверне уваги.

Аби посилити гороскоп, необхідно бути самостійним та рішучим. Зверніть увагу на свої будні та приємні деталі в них. Будьте більш оптимістичними та щасливими. Не бійтеся міняти обстановку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Слабкий гороскоп: що це таке і як його посилити - фото №6

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку вирішать переїхати у 2024 році. Астрологи розповіли, хто не побоїться змінити життя на всі 100%.

Фото: Pinterest