До спадщини чи самотності? Віщуни розтлумачили сон про ялинку перед Новим роком

Езотерика та астрологія
1 504
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Якщо вам наснилася ялинка, не варто одразу “списувати” такий сон на активність мозку, який думає про Новий рік. Здавна це дерево вважалося містичним. Раніше ми писали, що означає сон про бурштин, а тепер розкажемо, як тлумачити сновидіння про ялинку.

Наші пращури вірили, що ялинка сниться не просто так. Особливо, якщо це передріздвяний час. Пригадайте, де ви бачили ялинку, якого кольору вона була і що ви з нею робили.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Велика ялинка сниться до отримання спадщини, про який ви і не здогадувалися. Красива зелена ялинка в лісі чи вдома — до нових, серйозних стосунків.

Якщо вам наснилося, що ялина лежала на смітнику — знак самотності. Засохле дерево попереджає, що почуття почнуть зникати. Штучна ялинка знаменує зраду, яку хочуть приховати.

Новорічна ялинка уві сні — до виграшу, додаткових коштів. Якщо дерево було пухнасте — ваші мрії збудуться. Шишки на ялинці — знак поповнення у сім'ї.

До спадщини чи самотності? Віщуни розтлумачили сон про ялинку перед Новим роком - фото №1

Колір ялинки:

  • голуба — до сорому

  • золота, жовта — до багатство

  • червона — до короткого роману

  • зелена — вам запропонують угоду, або доведеться щось підписати

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
До спадщини чи самотності? Віщуни розтлумачили сон про ялинку перед Новим роком - фото №2

Для незаміжньої жінки або дівчини ялинка сниться до участі в сумнівній справі. Не ризикуйте. Для вагітної такий сон означає народження здорової дитини. Якщо сновидець заміжня жінка, ялинка сниться до гармонії та затишку з чоловіком.
Раніше ми писали, до чого сниться ліс. Езотерики розповіли, чи дійсно цей сон попереджає про небезпеку, і кого.

Фото: Pinterest