Вас захистять чи зрадять? Віщуни розтлумачили сон про бурштин

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Здавна люди знали, що камені-обереги сняться не просто так. Часто сновидіння є знаком, що людині варто поберегтися від впливу чорної магії. Раніше ми писали, до чого сниться рубін , а тепер розкажемо, що знаменує сон про сонячний камінь.

Для того, щоб правильно розшифрувати сновидіння, потрібно пригадати його нюанси, пише 7snov.com.ua. Що ви робили з бурштином? На вас були прикраси, чи ви купували їх?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За сонником Міллера, бурштинові прикраси сняться до підвищення по кар'єрній сходинці. Якщо камінчик мав червоний відтінок — у вас буде взаємне кохання.

Провидиця Ванга розповідала, що бурштин віщує подарунок в реальності. Також це може бути вигідна чи приємна пропозиція. Якщо камінчик був малих розмірів, зачекайте із прийняттям рішення декілька днів.

Нострадамус зазначав, що бурштин показує тугу сновидця за друзями та минулими роками. Якщо ви втратили чи поламали, подряпали камінь — попередження про велику сварку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Вас захистять чи зрадять? Віщуни розтлумачили сон про бурштин - фото №1

Тлумачення в залежності від дій:

  • одягати намисто — до подарунку від коханої людини

  • кулон — гармонія з дітьми та родичами

  • загубити бурштин — чорна смуга в житті

  • знайти прикрасу з бурштину — везіння та блискуче вирішення проблем

  • отримати подарунок — за вами сумують друзі з минулого

  • дарувати — знак, що ви відвели від себе біду

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, до чого сниться срібло. Віщуни розтлумачили сновидіння у залежності від того, який предмет був срібним, і що ви з ним робили.

Фото: pixabay.com