Не присядуть відпочити: кінець 2023 року принесе цим знакам Зодіаку чимало клопотів

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Наприкінці 2023 року не всім вдасться знайти гармонію та налаштуватися на святковий настрій. Астрологи розповіли, кого чекає мовна “мобілізація” сил та уваги, аби впоратися із новими життєвими уроками. Раніше ми писали, у кого в Новому році розкриються нові таланти, а тепер розкажемо, кого в грудні чекають клопоти.

У когось буде аврал на роботі, у когось — з'ясовування стосунків, а хтось збиратиме валізи, аби переїхати. Кінець 2023 року не для всіх матиме асоціації із ялинкою та накриванням столу. Чимало людей будуть завершувати свої кармічні уроки і не зможуть повноцінно відчути магію свята.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Терези

У кінці року ви будете мати святковий настрій, тому що оберете стан затишку, гармонії та любові. Проте у вас збереться чимало раптової роботи, яка буде стосуватися документів. Зробіть усе, як потрібно, аби увійти в Новий 2024 рік із бездоганно складеними життєвими іспитами. Усе буде добре. Вас чекають здійснення планів і дива, про які ви й не мріяли.

Не присядуть відпочити: кінець 2023 року принесе цим знакам Зодіаку чимало клопотів - фото №1
Pinterest

Близнюки

Час мобілізуватися і подумати, що зробити, аби було ще краще. Наприклад, заведіть звичку щомісяця ховати від себе 20% доходу, і не чіпати їх мінімум 3 роки. Якщо до кінця року ви не навчитеся самоорганізації у фінансовому плані, то матимете проблеми не лише з кредитами, а і з пустим холодильником. Візьміть себе в руки. Час перемагати свої обмеження.

Не присядуть відпочити: кінець 2023 року принесе цим знакам Зодіаку чимало клопотів - фото №2
Pinterest
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Скорпіон

Кінець 2023 року доведе вас до того, що ви будете змушені відкласти роботу і приділити час для свого здоров'я: як фізичного, так і психологічного. Якщо до кінця року ви не усвідомите, що на першому місці — ви як особистість, яка має право на сон, відпочинок за містом чи в гучній компанії — мінімум 2 доби на тиждень, то доля вкладе вам це усвідомлення примусово. Але навряд вам буде комфортно зрозуміти це, злігши на лікарняне ліжко. Любіть себе. Ви неперевершені.

Не присядуть відпочити: кінець 2023 року принесе цим знакам Зодіаку чимало клопотів - фото №3
Pinterest

Раніше ми писали, яким буде 2024 рік для Водолія. Астрологи розповіли, що чекає людей, народжених під цим знаком Зодіаку в Новому високосному році.

Головне фото: hellobeautiful.com