Цим знакам Зодіаку не варто вітати колишніх з Новим 2024 роком

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Новорічні свята — не лише привід розслабитися і повеселитися в колі друзів. Чимало одиноких людей потрапляють у полон ностальгії та починають дзвонити своїм колишнім. Раніше ми писали рейтинг найвірніших знаків Зодіаку, а тепер розкажемо, кому не варто вітати з Новим 2024 роком колишніх.

Астрологи розповіли, що не всім людям варто ворушити минуле. Це може негативно вплинути і на настрій, і на подальший стиль життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Овен

Вітання із Новим роком від вас — культурний жест, яким ви щиро бажаєте усього найкращого. Натомість ваша колишня половинка сприйме це інакше. Вас виставлять посміховиськом, зіпсувавши настрій на декілька днів.

Водолій

Не варто турбувати своїх колишніх. Вони випадково подумають, що ви хочете повернути стосунки. Замість культурного жесту ви отримаєте десятки пропущених викликів та неприємні докучання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пам'ятайте, що нумерологія, як і астрологія, тарологія та фен-шуй — не вважаються наукою, тому беззастережно вірити цій інформації не варто. Матеріал має суто розважальний характер.

Раніше ми писали, що не можна викидати з дому під час новорічних свят. Езотерики назвали “чорний список” речей, які мають побути вдома.

Фото: Pinterest