Спадаючий Місяць високосного періоду: що принесе, і як притягнути удачу

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Астрологи розповіли, що 1 січня Нового 2024 року продовжується період спадаючого Місяця. Але він увійшов у фазу високосного періоду. Раніше ми писали про те, що таке Ліліт, а тепер розкажемо, чим відрізняється один і той же спадаючий Місяць в 2023 та 2024 році.

Новий рік вважається високосним. Це особливий енергетичний період, коли не варто робити важливі життєві кроки. А тим паче у дні спадаючого Місяця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вважається, що коли Місяць старий, то він забирає із собою все старе, брудне і непотрібне, аби звільнити місце для Молодика. Той у свою чергу притягує нові проекти, гроші, успіх та дарує енергію.

Спадаючий Місяць у січні 2024 року буде до 10 числа. У цей час не починайте нічого нового, не стрижіть волосся, не робіть манікюр і не приймайте важливих рішень. Нехай небесні тіла очистять всі енергетичні поля.

Уже 11 січня 2024 року буде Молодик. Після нього — зростаючий Місяць, який припадає на 12 — 24 січня. Повний Місяць чекайте 25 числа. У цей день потрібно загадувати бажання. Повториться спадаючий Місяць і в січні 2024 року. Він припадає на 26 — 31 числа.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, яким знакам Зодіаку пощастить у січні 2024 року. Астрологи розповіли, в кого буде успіх у фінансах, а в кого — у стосунках.

Фото: Pinterest