Що не можна робити 1 січня, щоб не зіпсувати цілий рік: головні заборони першого дня у Новому році 2024

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Ось і настав Новий рік 2024! Сподіваємось, ви не забули привітати зі святом усіх своїх рідних, близьких, колег та друзів. Ми вже ділилися з вами найкрасивішими привітаннями до Нового року , тому тепер розкажемо про головні заборони 1 січня. Бо, як виявилося, цей день з давніх-давен вважається дуже особливим!

Так, наші предки вірили, що перший день нового року (як і останній старого) є енергетично дуже сильним, і від того, як він пройде, залежить весь рік. Тому вони дотримувалися певних заборон, які мають допомогти залучити удачу та щастя у свій дім. Що сьогодні не можна робити, а що - навпаки - потрібно зробити обов'язково, розповість HOCHU.ua!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що не можна робити 1 січня 2024 року

  • Не можна тяжко працювати.  Вважається, що якщо в перший день нового року займатися важкою працею, то весь рік буде важким. Краще в цей день трохи розслабитися та, за можливості, відпочити.

  • Не можна сваритися й лихословити, особливо на дітей.  Лайка і сварки й так притягують негатив, а в перший день нового року їхня сила значно збільшується. Краще 1 січня тримати язик за зубами, щоб не накликати біду. Будьте терплячим і поблажливим до інших, щоб уникнути конфліктів.

  • Не можна викидати сміття.  Потерпіть з цим до завтра, аби  не винести з дому щось важливе.

  • Не можна самому позичати гроші та давати їх в борг.  Гроші - символ достатку, тому у перший день нового року з ними краще поводитися особливо обережно. Не варто ані позичати самому, ані давати комусь, якщо це, звісно, не питання життя і смерті.

  • Не можна згадувати старі образи.  Сьогодні краще постаратися почати життя з чистого аркуша, а не згадувати старе.

  • Не можна йти в гості з порожніми руками.  Краще взяти з собою якийсь подарунок або невеличке  частування.

Що не можна робити 1 січня, щоб не зіпсувати цілий рік: головні заборони першого дня у Новому році 2024 - фото №1

Що треба зробити 1 січня 2024 року, щоб рік був вдалим 

  • Сьогодні на стіл треба поставити 12 страв, щоб у новому році вас чекало 12 місяців щастя.

  • Запаліть ввечері свічку, щоб весь рік у вашому домі було світло, тепло та затишно.

  • 1 січня варто подарувати або пожертвувати комусь гроші - можна навіть невелику суму. Таким чином, поділившись своїми скарбами, ви забезпечите собі фінансовий успіх на наступні 12 місяців!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про таємні знаки від ангела-охоронця , які не можна ігнорувати. Багато речей у нашому житті виявляється, зовсім невипадкові!