Потрійне повторення, "добрі" вітри і цікаві випадковості: які народні прикмети знаменують вдалий день

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Багато людей вірять у прикмети. І неважливо, наскільки людина освічена: вірити у дива й перестрахуватися про всяк випадок хочеться кожному! Раніше ми розповідали, які речі не можна викидати з дому на новорічні свята, а тепер розкажемо про найпопулярніші народні прикмети, які віщують вдалий день!

Знаками, які подає нам Всесвіт, ділиться  Ukr.Media . Загалом таких "добрих" прикмет 7 - і далі ми розповімо детальніше про кожну із них!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Які народні прикмети знаменують вдалий день

Потрійне повторення, "добрі" вітри і цікаві випадковості: які народні прикмети знаменують вдалий день - фото №1
  1. Птах на порозі. Вважається, що птах, який прилетів до вас на поріг, приніс гарні новини. Він знаменує вдалий початок дня та удачу у всіх починаннях.

  2. Потрійне повторення. Якщо ви тричі звернули увагу на один і той же предмет, чекайте на удачу сьогодні! Це може бути як потрійне повторення одного і того ж кольору на світлофорі, так і три коти чи собаки, яких ви зустріли дорогою на роботу, або три однакові машини.

  3. Добрі вітри.  Легкий вітерець, який ніжно поколихує ваше волосся, вважається гарним знаком і справжнім передвісником приємного дня.

  4. Квіти . Якщо дорогою вам зустрічаються квіти, можете бути певні, що цей день буде благословенним "згори". Красиві квіти - провісники щастя та радості.

  5. Метелики . Якщо метелик сяде вам на руку, це означатиме великий успіх. Якщо ж метелики просто кружляють навколо - справи сьогодні йтимуть добре, не сумнівайтесь!

  6. Сонячні промені . Побачити кілька "танцюючих" сонячних промінчиків - до великої радості та удачі. Особливо добрим цей знак вважається після грози.

  7. Цікаві випадковості. Випадковості дійсно трапляються, та зазвичай це, скоріше, знаки від Всесвіту, на які варто звернути увагу. Якщо з вами випадково сталося щось хороше, будьте певні: цей день для вас буде сповнений можливостей та нових відкриттів! Обов'язково прислухайтеся до себе і зробіть щось хороше.

Раніше ми також розповідали, в які дні тижня не можна рахувати гроші . Таких - лише три, і про те, яку енергетику вони несуть, варто знати кожному, хто не хоче розпрощатися зі своїми фінансами!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пам'ятайте, що нумерологія, як і астрологія, тарологія та феншуй, не вважаються наукою, тому беззастережно вірити цій інформації не варто. Те саме стосується народних прикмет і вірувань. Цей матеріал має суто розважальний характер.

Головне фото: Iurii Marchenko, джерело - nakitel.com