Накличете біду на 7 років: не викидайте зерна після посівальників

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

На Новий рік хлопчики, юнаки та чоловіки одягають обрядове вбрання і ходять по оселях, аби посівати. Розкидуючи жито, пшеницю, горох і ячмінь, посівальники співають обярдові пісні, вітаючи господарів із Новим роком та бажаючи миру, достатку, здоров'я та кохання. Проте часто люди, не знаючи, прибирають зерно і викидають геть, чим кличуть на себе біду, яка не мине 7 років.

Господарі, будинок яких обійшли посівальники, повинні запросити гостей за стіл, або ж віддячити їм грошима, солодощами чи фруктами. А через декілька днів можна прибрати зерно, але викидати його заборонено.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Здавна наші пращури знали, що посівальне зерно несе магічні енергетичні дари. Відкриваються усі найкращі портали: фінансів, успіху, здоров'я, кохання. Отож, зерно потрібно залишити до весни.

Весною ним можна нагодувати корову, коли вона отелиться. А ще його можна згодувати птахам. Наприклад, горох дати гусенятам, аби вони росли.

Якщо у вас немає худоби, збережіть зерно до наступного року. Воно — символ заможності, родючості та багатства. Ним можна знімати порчу, вроки та відганяти дію чорної магії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про пророчу ніч. Езотерики розповіли, в які дні тижня людині можуть наснитися віщі сни.

Фото: rbc.ua