Дуже влюбливі: ці знаки Зодіаку міняють партнерів, як рукавички

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Не всі люди мають довготривалу симпатію чи кохання на все життя. Є такі, що постійно в когось закохуються, і нічого не можуть із цим зробити. Раніше ми писали, для яких знаків Зодіаку кінець січня стане дуже щасливим, а тепер розкажемо, хто може закохатися кілька разів на рік.

Астрологи визначили знаки Зодіаку, які постійно відчувають закоханість. Причому вона різна: спочатку вони будуть кохати одну людину, трішки пізніше — іншу, потім — знову нову. І це не темперамент, а вплив зірок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Риби

Не вірте, якщо Риби скажуть, що кохають вас на все життя. Життя у рибки коротке. Вистачить максимум на 1-2 роки. Спостерігайте за поведінкою цього знаку Зодіаку, і ви все зрозумієте.

Лев

Самозакохані Леви постійно мають нове почуття любові до протилежної статі, яка ефектно виглядає. Сьогодні — ви, через тиждень — хтось інший. Або нескінченно боріться за любов цієї людини, або нехай Лев подорослішає та перестане себе вести, як дитини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пам'ятайте, що нумерологія, як і астрологія, тарологія та фен-шуй — не вважаються наукою, тому беззастережно вірити цій інформації не варто. Матеріал має суто розважальний характер.

Раніше ми писали, що чекає Скорпіонів у Новому 2024 році. Астрологи дали поради для різних сфери життя, аби високосний період був щасливим.

Фото: Pinterest