Притягуємо успіх та любов: як себе вести на зростальний Місяць

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Здавна люди дотримувалися правил фаз Місяця, аби виконувати легкі ритуали для залучення щастя, достатку, кохання та здоров'я. Раніше ми писали про емоційні рівні кожного знаку Зодіаку, а тепер розкажемо, як притягнути мрії завдяки зростальному Місяцю.

У січні фаза зростального Місяця почнеться 12 числа, і триватиме до 24. В цей період потрібно почати усе, про що мрієте. Наприклад, хочете мати свою справу — стартуйте. Вони буде рости разом із Місяцем. Придумали цікавий проект? Підписуйте контракти і залучайте людей до співпраці. Ваші ідеї будуть процвітати і приносити прибуток.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Також на зростальний Місяць потрібно стригти волосся тим, хто мріє мати довгі коси. У цей період добре турбуватися про своє здоров'я, адже Місяць буде сприяти швидшому зціленню.

Якщо ви хочете міняти роботу, стиль життя чи переїхати, робіть це теж на зростальний Місяць. Його енергія буде сприяти вашому успіху.

Не позичайте гроші самі, та не давайте їх нікому в цей період, інакше запустите “колесо” позичань, яке доведе до банкрутства. До 12 січня бажано погасити усі кредити і віддати усе, що позичали.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про забобони на День народження. Езотерики розповіли, скільки гостей потрібно запрошувати, і що не можна одягати.

Фото: Pinterest