Не запрошуйте їх на День народження! Забобони стосовно свята

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Здавна люди дотримувалися певних правил, коли мова ішла про святкування Дня народження. Це стосувалося і поведінки, і одягу, і обрядів, і навіть кількості гостей. Раніше ми писали про магію перших 12 днів Нового року, а тепер розкажемо, як провести День народження, аби не накликати біди.

Наші пращури вірили, що День народження людини має велику енергетику. Її потрібно правильно використати, аби весь рік мати мир, достаток і любов. Є і заборони, які стосуються свята.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Святкування

Кожен День народження — це час благословення з Небес. Тому обов'язково відзначайте його — чи з друзями, чи з рідними, чи самі. Головне, аби вам було комфортно, щасливо і затишно. Виняток — святкування 40 років. У цей ювілей забудьте, що у вас свято, і проведіть його, як будній день.

Гості

Не можна запрошувати людей, які вам неприємні. Вони зіпсують енергетику та настрій. У ваш день будьте із тими, хто дорогий вашому серцю. Усього повинна бути парна кількість гостей. Так притягнеться удача, добробут і багатство. Езотерики зазначають, що головне — запросити парну кількість людей. Якщо хтось не зможе прийти — не проблема.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Одяг

У свій День народження одягайтеся урочисто, як на свято. Це може бути діловий костюм, сукня чи стильний новий одяг, який ви любите. Головне — аби ви виглядали святково і в світлій кольоровій гамі. Забороняється одягати чорний, коричневий, сірий кольори. Вони несуть нещастя.

Раніше ми писали, що робити із зерном після посівальників. Езотерики розповіли, що з ним робити, і яку силу воно має упродовж року.

Головне фото: @viktoria__ikovchuk