Названо знаки Зодіаку, які обожнюють займатися марнотратством і зовсім не вміють економити

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Січень 2024 року буде надзвичайно вдалим для деяких знаків Зодіаку у фінансовому плані. Однак є люди, яким завжди буде мало, бо вони просто не вміють поводитися з грошима. Хто ж ці марнотрати - розповідаємо далі.

Як повідомляє сайт Astrotalk , найпростіші стосунки із грошима зазвичай складаються у 5 знаків Зодіаку. Втім, "усе просто" в цьому випадку через те, що кошти, які потрапили в руки представникам цих зодіакальних сузір'їв, легко знаходять нового власника. І, як з'ясувалося, йдеться про Овна, Лева, Стрільця, Риб і Терезів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Овен (21 березня – 19 квітня)

Ті, хто народився під цим сузір'ям, вирізняються своєю імпульсивністю. Нерідко ця їхня риса характеру стосується і грошей: усе отримане кропіткою працею вони можуть легко спустити за один вечір, прийнявши спонтанне рішення щось купити або кудись пожертвувати свої кошти, в крайньому разі - позичити їх комусь, залишившись надовго ні з чим.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Леви відомі своїми королівськими замашками. Вони просто обожнюють дорогі статусні речі, тому, навіть якщо не можуть собі їх дозволити, все одно з радістю витрачають останнє на покупку дизайнерських речей, коштовного годинника, поїздку на відпочинок за кордон абощо. Втім, є в цьому один плюс: цей знак Зодіаку дійсно вміє насолоджуватися життям і брати від нього максимум!

Названо знаки Зодіаку, які обожнюють займатися марнотратством і зовсім не вміють економити - фото №1
Фото: ukr.media
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

Представники цього знака Зодіаку готові віддати все, що мають, заради чогось прекрасного. Купити колекційне видання, надзвичайно дорогу картину, раритетне авто або сукню супермоделі, взявши заради цього чималий кредит - це цілком про них. Річ у тім, що Терези впевнені: якщо навколо них буде багато усього прекрасного, їхнє життя налагодиться саме собою. Тому грошей на потурання своїм "хочу" вони ніколи не шкодують.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Це справжні авантюристи, яким не шкода грошей, витрачених на емоції та нові враження. Вони воліють купувати досвід, навіть якщо це дуже дорого їм обходиться. Стрільці завжди високо цінують подорожі та нові пригоди, які обіцяють незабутні враження, тому їх марнотратство важко засуджувати: ці люди беруть від життя все, чого не можуть собі дозволити інші!

Названо знаки Зодіаку, які обожнюють займатися марнотратством і зовсім не вміють економити - фото №2
Фото: pixelinform

Риби (19 лютого – 20 березня)

Риби - надзвичайно добродушні. Але часом ця їхня риса характеру грає проти них самих. Іноді в пориві доброти цей знак Зодіаку може переборщити зі спробою допомогти комусь - він легко віддасть велику суму на доброчинність або віддасть дорогу річ даром тому, кому (як він сам вважає) вона більш потрібна. Назвати це марнотратством насправді важко, але з точки зору їхнього гаманця це називається саме так.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про дзеркальні дати 2024 року . Зокрема, коли та о котрій годині загадувати бажання, щоб воно збулося завдяки магії повторюваних чисел.