Транзити планет: що це таке і в чому їхня сила

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Читаючи гороскопи можна часто зустріти інформацію про транзит певної планети. Раніше ми писали, в які числа у 2024 році потрібно загадувати бажання , а тепер розкажемо про цей астрологічний термін.

Коли народжується людина, зірки і планети, що стоять у певних положення, мають взаємозв'язки. Аспекти, які вони утворюють, і називаються транзитами. Їх показує натальна карта.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Аби створити натальну карту, потрібно знати дату час і місце народження людини. Важливо врахувати час до хвилин, а місце — до точної широти і довготи. Коли людина росте, планети і зірки міняють свої положення. Відповідно, транзит впливає на долю, чітко показуючи кармічний урок. Планетами карми є Сатурн та Плутон.

Перша зустріч із транзитом зазвичай є стресовою, тому що людина починає відчувати те, що ніколи не відчувала і не усвідомлювала. Коли приходить певне розуміння, людина починає керувати своїми діями та самостійно шукає рішення проблеми. Під час третього контакту із транзитом людина робить висновки. Часто транзит порівнюють із так званим нагадуванням.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, які таланти розкриються у знаків Зодіаку. Астрологи розповіли про трансформації діяльності та хобі, які почнуть приносити чималий дохід.