Неділя та її енергетика: чим особливий цей день

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Неділя вважається початком нового циклу будь-яких справ. У цей день можна починати усе, що стосується не матеріального. Наприклад, освідчитися у коханні. Раніше ми писали, як себе вести у середу, аби притягнути удачу, а тепер розкажемо, чим особлива неділя.

Езотерики розповіли, що неділя — це день, який потрібно присвятити саморозвитку, своєму внутрішньому стану і медитації. Для останньої підійде молитва, піст, йога. А ще корисно помиритися із людьми, з якими ви у сварці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У неділю не варто нічого викидати, прибирати, мити чи робити перестановку. Не можна робити ремонт, прибирати, шити, вишивати, в'язати, працювати із землею. Не можна вживати алкоголь, переїдати, сваритися і виясняти стосунки.

Ц цей день корисно зайнятися благодійністю, відвідати родичів або відпочити із друзями. Діліться їжею, одягом та даруйте гроші нужденним. Нехай це буде щиро і без натяків на взаємну вдячність.

Здавна наші пращури вірили, якщо у неділю забрати собі назавжди бездомне кошеня чи песика, то ця людина буде благословенною на 5 років. Її будуть оминати злидні, голод і крадії. А ще цілий рік господаря тваринки не зможуть взяти ані вроки, ані порча, ані чорна магія.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку ніколи не кидають слів на вітер. Астрологи розповіли, хто завжди виконує обіцянки.

Фото: Pinterest