Повня принесе кохання цим знакам Зодіаку

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Здавна люди знали, що Повний Місяць викриває почуття та справжній характер людей. У січні супутник Землі по-своєму вплине на кілька знаків Зодіаку. Раніше ми писали, хто із них освідчиться у коханні, а тепер розкажемо, хто зустріне свою половинку.

Повний Місяць вступає в силу 25 січня. Енергетика цього дня активізує канали кохання. Відтак деякі знаки Зодіаку, які досі були одинокими, нарешті зустрінуть людину свого серця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Діва

Повня притягне вам кохану половинку. Ви зрозумієте, що не дарма так довго були одинокими, адже нарешті зустріли людину, про яку мріяли. Бережіть стосунки. Швидше за все вони переростуть у міцну і щасливу сім'ю.

Рак

Якщо ваше серце вільне, будьте обачними. Найближчим часом у компанії колег чи друзів ви познайомитеся із людиною, яка завоює ваше серце. Почуття швидше за все будуть взаємними.

Скорпіон

На горизонті — зустріч із людиною, про яку ви мріяли усе життя. Проте це не означає, що доля одразу вас зведе, і все буде швидко та легко. Вам доведеться боротися за свою половинку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку не бояться старості. Астрологи розповіли, хто з віком не старішає, а навпаки, гарнішає.