Тримайте гаманці при собі: ці знаки Зодіаку можуть втратити гроші у лютому

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Останній місяць зими може неабияк засмутити деяких людей у фінансовому плані. Ймовірна згуба чи крадіжка, тому бажано не носити із собою велику суму коштів. Раніше ми публікували китайський гороскоп для кожного знаку Зодіаку, а тепер розкажемо, у кого є ризик втратити гроші.

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які можуть загубити гроші в лютому. Тому будьте обережними. А ще не носіть із собою великі суми та закривайте сумки, аби ваш гаманець ніхто не витягнув.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Стрілець

Навіть коли ви отримаєте зарплатню, попросіть кохану людину чи родича провести вас додому і нести замість вас гроші. У лютому краще не купувати нічого дорогого, не інвестувати кошти і ні в якому разі не позичати.

Телець

Езотерики радять Тельцям тримати гаманці та кишені з грошима під контролем. Є ризик пограбування. У лютому бережіть свої нерви та свої гроші.

Рак

Не робіть дорогих покупок у лютому. Швидше за все вони виявляться або непотрібними, або не якісними чи бракованими. Кошти вам ніхто не поверне, як би ви не старалися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Водолій

Зірки пророкують негаразди із грошима. Ймовірно, вам затримають або не виплатять зарплатню. Або ж ви загубите гроші.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку в лютому з усіма пересваряться. Астрологи попередили, хто може втратити друзів, а хто — коханих.

Головне фото: frimufilma