Як налагодити контакт із Всесвітом: 6 підказок

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Езотерики знають, що інтуїцію можна розвивати. Для цього потрібно бути відкритим до Всесвіту, аби отримувати від нього інформацію. Раніше ми писали, якими травами наші пращури окурювали приміщення, а тепер розкажемо, що робити, аби розуміти Всесвіт.

Щодня люди отримують сотні підказок від Всесвіту, які стосуються вирішення їхніх проблем та здійснення мрій. Проте далеко не всі цим користуються.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Знаки та співпадіння

Зверніть увагу на небесні знаки. Наприклад, ви часто бачите на годиннику одні і ті ж однакові числа: 01:11 ночі. Або ви задаєтесь питанням, і раптом на плакаті бачите відповідь.

Говори із Всесвітом

Спілкуйтеся із Всесвітом. Дякуйте йому за день і усі найкращі моменти, які з вами сталися. Озвучуйте свої мрії.

Як налагодити контакт із Всесвітом: 6 підказок - фото №1
Pinterest

Милуйтеся зірками

Відчуваючи красу, ви звільняєтеся від енергетичних блоків та встановлюєте контакт із Всесвітом. Милуйтеся зірками та небом.

Відчуйте Сонце

Коли ви навчитеся відчувати сонячні промені, то зрозумієте, що вони не лише гріють, а і додають енергії та укріплюють інтуїцію. Відчувайте, як тепло проміння очищає ваші енергетичні канали, даруючи натхнення.

Як налагодити контакт із Всесвітом: 6 підказок - фото №2
Pinterest
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Будьте креативними

Таланти і цікаві ідеї — усе це людині дарує Всесвіт. Користуйтеся цим і дякуйте за такі можливості. Тоді у вас буде ще більше мотивації та ще більше нових талантів.

Раніше ми писали про фази Місяця. Езотерики розповіли, як вони впливають на життя людини, і як себе вести у різних період їхньої активності.