Зростальний Місяць принесе кармічні уроки: яким знакам Зодіаку не пощастить

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Із 11 лютого у силу вступає зростальний Місяць. Цей період відзначиться новими проблемами для деяких людей. Раніше ми писали, які бувають фази Місяця, і як вони впливають, а тепер розкажемо, яким знакам Зодіаку не пощастить.

Зростальний Місяць буде в активній фазі з 11 по 23 лютого. Він принесе нові кармічні уроки, які будуть пов'язані з різними сферами життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

ОВЕН

Овни зіткнуться із проблемами в особистому житті. Партнер не буде розуміти їхніх жартів та поведінки. Дуже скоро пара поставить крапки над “і”. Овнам доведеться неабияк замислитися над своєю манерою спілкування.

ДІВА

Діву чекають проблеми на роботі. Вони будуть пов'язані із документацією, тому варто якомога швидше привести до ладу усі папери. Не довіряйте людям, які пишуть за вас звіти. Вас чекає кармічний урок.

ВОДОЛІЙ

Доля піднесе вас багато приємних сюрпризів. Ваш у рок буде полягати в тому, аби обрати правильних шлях. Слухати серце, чи звернути увагу на матеріальну сторону — це ваше рішення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, як закохати в себе різні знаки Зодіаку. Астрологи розповіли, що для кого є цінним, цікавим і пріоритетним.

Фото: carballolantero