Притягуємо гроші за місячним календарем: секрети езотериків

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Здавна люди визначали, що і коли робити, аби притягувати у своє життя гроші. Зрештою, успішні фінансові дні прив'язали до місячного циклу. Раніше ми писали, які є фази Місяця, і як вони впливають на життя людей, а тепер розкажемо про секрети багатства.

Є дні, коли можна купувати будь-що, включаючи дорогі речі. А є такі, коли варто утриматися від шопінгу, тому що він у результаті не принесе нічого хорошого. Такі періоди стосуються і чисел, і днів тижня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Езотерики назвали найбільш вдалі дні для покупок. Це — 14 і 20 місячна доба. У ці дні можна заключати фінансові угоди, вкладати кошти і підписувати проекти і купувати дорогі речі.

Якщо ви хочете притягнути фінансовий успіх, відвідайте у ці дні перукарню. Нехай вам трішки обріжуть кінчики волосся. Місяць взаємодіє з людиною саме через волосся, і обрізавши його у ці дні, ви відкриєте портали достатку.

Якщо є ситуація, яку ви хочете “переманити” собі на користь, дійте у четвер. Цей день тижня проходить під покровительством Юпітера, яка відповідає за бізнес, гроші й достаток. Юпітер притягує багатство для активних, сміливих, амбіційних та рішучих людей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також езотерики виділили дні, коли не варто взагалі брати гроші до рук. По місячному календарю це наступні числа: 3, 5, 12, 15 і 29. Найбільш небезпечним фінансовим днем тижня є неділя. Цей день не підходить для будь-яких фінансових питань.

Нагадаємо, раніше ми писали про енергетику кольорів. Езотерики розповіли, яку силу мають різні відтінки, і як вони впливають на людину, яка їх носить.