Новий сезон і спадний Місяць: ритуали для безпеки і успіху

Езотерика та астрологія
501
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Місяць у формі кульки, картинка
Фото: Syaibatulhamdi

Езотерики розповіли, як себе вести, коли відбувається стик енергетичних каналів

Початок березня 2024 року супроводжує спадний Місяць. Цей період має особливу енергетику, тому що весна — це час для нового старту, а фаза Місяця забороняє це робити. Раніше ми писали, які кольори притягують гроші, а тепер розкажемо, що робити, коли почався новий сезон, а Фаза нового Місяця досі йде на спад.

Цей період має стик двох енергетичних каналів. Один дозволяє новий старт, інший його забороняє. Саме спадний Місяць регулює так званий “протест”. Що ж можна робити, а що — ні?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У такому випадку варто пригадати, що в силу вступив 2024 рік, а він — високосний. У цей період не можна починати нічого серйозного. Відповідно, цей фактор є третім показником. Спадний Місяць та високосний період — дуже потужні, і повністю перекривають весняну енергетику, яка дозволяє стартувати.

Відтак варто зачекати, поки Місяць перейде у нову фазу. Тоді його енергетична сила зрівняється із силою високосного періоду, і якщо ваші починання будуть добрими, чесними та благими для людей — усе пройде успішно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як весна змінить пріоритети різних знаків Зодіаку . Езотерики розповіли про нові цінності та риси характеру, які будуть в людей.