Супермолодик у березні: що це таке, коли буде, і чим він особливий

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Молодий Місяць, картинка
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Езотерики розповіли, чим відрізняється Молодик від Супермолодика у березні 2024 року

Кожна фаза Місяця має свою силу та енергетику. В березні 2024 року відбудеться астрологічне явище, коли Місяць увійде у фазу під назвою “Супермолодик”. Раніше ми писали, що таке Ліліт , а тепер розкажемо, що особливого у новому серпі нашого супутника.

У 2024 році Супермолодик активний 3 рази. Перший раз він був 9 лютого, у березні він активується 10 числа об 11:00 за київським часом. Третій Супермолодик буде 8 квітня. У цей період Молодий Місяць розташований у найближчій до Землі точці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чим ближче Місяць до Землі, тим сильніший його вплив на життя і долі людей. Залежно від того, яка фаза супутника припадає на найближчу до нас точку, того варто і чекати. Молодий Місяць несе із собою прилив нової енергії, нового життя. Відповідно, Супермолодик несе це все у рази сильніше.

Якщо людина живе старими, аморальними принципами, не росте енергетично і залишається на низькому вібраційному рівні, Супермолодик буде негативно діяти на її долю. Аби людина змінилася, він принесе такі кармічні уроки, що в людини не буде вибору, як кардинально змінити хід свого існування.

Для прогресивних, творчих, справедливих і добрих людей Супермолодик стане помічником. Успіхів, грошей та визнання буде ще більше. Можна підписувати нові проєкт, домовленості, інвестувати кошти і відкривати бізнес.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали китайський гороскоп для кожного знаку Зодіаку. Астрологи східних традицій розповіли, що чекати кожному знаку Зодіаку весною 2024 року.