Китайський гороскоп удачі: кому пощастить у кінці березня

Езотерика та астрологія
602
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Закохана пара на фоні зоряного неба, картинка
Фото: ArtTower

Езотерики східних традицій назвали знаки Зодіаку, яким посміхнеться удача у кінці березня

Кінець першого місяця весни принесе за собою зміну енергетики у сфері стосунків. Одинокі зустрінуть свою половинку, а ті, хто уже знайшов пару, переведуть стосунки на більш серйозний рівень. Раніше ми писали, як зняти стрес кожному знаку Зодіаку, а тепер розкажемо, кому з них посміхнеться удача.

Астрологи визначили, які знаки Зодіаку будуть мати успіх чи не у всіх сферах життя уже в кінці березня. Планети і зірки будуть прихильними до них і притягнуть в життя найкращі моменти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тигр

Тиграм пощастить у сфері кохання. Ви зустрінете людину, яка не буде вас дратувати і провокувати на стреси чи ревнощі. Якщо ж ви уже закохані, то ваші стосунки вийдуть на нових, щасливіший рівень — зробіть перший крок.

Півень

Народженим в році Півня пощастить із кар’єрою. Начальство помітить ваші старання і може запропонувати підвищення. Якщо у вас власний бізнес, він піде вгору. Не бійтеся розширювати свою справу.

Змія

Кінець березня принесе радість і відчуття самодостатності. Ви зможете реалізувати все, що мріяли. Головне — не сумніватися у своїх силах і не даватися. В коханні все буде добре — ваші стосунки лише зміцняться.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку не керують власним життям. Астрологи розповіли, кому потрібна людина, як буде підказувати, що робити, і допомагати приймати рішення.