Ритуали на день весняного рівнодення 2024: як очистити приміщення та притягнути мрії

Езотерика та астрологія
915
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Місяць, Сонце і зорі в небі, картинка
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Езотерики розповіли, що робити у день рівнодення, аби мати і достаток, і успіх

Здавна наші пращури вірили, що день весняного рівнодення — це містичний період, коли можна запустити у Всесвіт свої мрії, і вони обов'язково здійсняться. Раніше ми писали, що робити знакам Зодіаку, аби притягнути гроші, а тепер розкажемо 3 ритуали, які притягнуть бажане.

У день весняного рівнодення доба ділиться навпіл. Цей час має потужну енергетику. Езотерики переконані: якщо правильно загадати бажання, воно може здійснитися. Для вас — 3 ритуали на гроші, благополуччя та реалізацію мрій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Весняне рівнодення припадає на 20 березня, і починається о 23:24 за київським часом. Зверніть увагу на годинник: число 20 має містичну силу. Отож, о 20:00, 20:03 і 20:20 потрібно загадувати бажання.

Для цього сконцентруйтеся у тиші, де нікого немає, закрийте очі та візуалізуйте, як ви отримуєте свою мрію. Уявляйте, що ви живете у достатку, і вам вистачає на все, включаючи благодійність. Візуалізуйте, наскільки ви радісні та щасливі у найкращих стосунках. Головне — не уявляйте обличчя людини, аби не порушити енергетичні канали. Намагайтеся бути у стані радості від здійснених мрій, багатства та успіху весь день.

Напередодні дня весняного рівнодення очистіть своє приміщення. Цей ритуал допоможе налаштувати енергетичні зв'язки та активувати портали багатства і успіху. Для цього потрібно зробити генеральне прибирання, викинути усе старе, поламане, а також речі, якими ви давно не користуєтеся. Коли ви побачите, що вдома чисто, зробіть сольовий розчин та промийте ним підлогу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про дерева-обереги. До вашої уваги — список рослин, які дають життєву силу та відновлюють енергетику для кожного знаку Зодіаку.