Удача слідуватиме по п'ятах: 3 щасливчики квітня за китайським гороскопом

Езотерика та астрологія
602
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Китайська монета, фото
Фото: Chanzj

Езотерики назвали знаки Зодіаку, яким буде шалено щастити

У квітні 2024 року ці знаки Зодіаку забудуть, що таке високосний період. Їм почне щастити у всіх сферах, а негаразди забудуться, як страшний сон. Раніше ми писали, які ритуали потрібно зробити на початку квітня, а тепер розкажемо, в кого почнеться біла смуга життя.

Астрологи східних традицій назвали знаки Зодіаку, які будуть ледве не щодня мати успіх та дива. Це пов’язано не лише із розташуванням планет, а і з виконанням кармічних уроків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ці люди заслужили на щастя і достаток. Всесвіт почне віддячувати їм благом та натхненням. Мова іде про Змію, Кролика і Тигра.

Змії достатньо пережили за останній час. Тепер можна відпочити від негараздів. Попереду — щасливі, взаємні стосунки, які переростуть у міцну сім'ю.

Кролики плідно працювали, забуваючи про відпочинок. Керівництво усе бачить і обов'язково віддячить вам і додатковими грошима, і декількома днями для релаксу.

Тигри відстоювали не лише свої права, а й права та інтереси інших людей. Вони сміливо боролися за справедливість. За це їх чекають визнання, гроші та чималий успіх у бізнесі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку мають магнетичну енергетику. Астрологи розповіли, в кого закохуються з першого погляду.