Заборони на початок квітня: не зустрічайте новий місяць цими справами

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Природа, бедрик, лампочка, картинка
Фото: peter_pyw

Езотерики розповіли, що не варто робити у перші 7 днів квітня

Наші пращури мали різні традиції та заборони на початок кожного місяця. Вважалося, що новий місяць — це новий період, і він вимагає особливої поведінки. Раніше ми писали, коли у квітні можна загадувати бажання, а тепер розкажемо, що не можна робити у перші дні цього місяця.

Квітень — це період розквіту, нової життєвої енергії та наповнення сил. Перші 7 днів активний спадаючий Місяць. Отож, не можна починати нові проекти. Але потрібно підготувати місце для всього нового.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У першу чергу на початку квітня потрібно прибрати енергетичні блоки. Викиньте старі, побиті та порвані речі, аби активізувати портал достатку. Зробіть генеральне прибирання, аби вимити оселю та свою ауру від вроків та заздрощів.

На початку квітня можна купувати нові штори, скатертину та рушники. Благодатною буде і купівля нових вазонів. Але не пересаджуйте їх, поки Місяць не увійде в нову фазу. Можна займатися благодійністю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про дошку бажань. Езотерики розповіли, як її правильно робити, і в яку частину дошки потрібно клеїти свої різні мрії.