Перетворюємо прикрасу на амулет — безпечний ритуал на захист

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Кулон у формі серця, фото
Фото: GoranH

Езотерики розповіли, як легко зі звичайної шпильки зробити талісман

Здавна люди вірили, що слово і думка мають потужну силу , і може не лише змінити долю, а і вплинути енергетично на неживі предмети. Наші пращури “заряджали” словами каміння, прикраси та інші речі, аби вони ставали оберегами.

Аби зробити оберіг, купіть готову прикрасу, яка вам подобається. Головне — будь-що, що ви купуєте, повинно бути новим, запакованим та купуватися без торгу. Наприклад, купіть шпильку чи кулончик.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До заходу Сонця покладіть його в скляну прозору банку у холодну проточну воду зі словами: “на очищення”. Поставте банку на підвіконня так, аби на неї потрапляло місячне світло. Залиште на 3 доби.

Коли цей час мине, обережно дістаньте цю річ, не торкаючись води, і промовте: “На захист. Захищай від вроків. Захищай від заздрощів. Не підпускай суперниць, нечесних, злих людей. Захищай. Амінь”. Одягніть амулет. Воду вилийте у каналізацію.

Амулети не можна торкатися чужим людям. Якщо він впаде чи зламається, значить, захищаючи, він почав брати на себе забагато. Поремонтуйте, перезарядіть під Місяцем та носіть далі. Якщо ви загубили амулет, більше одягати його не можна. Перенасичення негативної енергії досягло піка: амулет взяв на себе усе, і зник, аби ви його не змогли торкнутися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, які коштовності можуть бути талісманами для різних знаків Зодіаку. Езотерики розповіли, кому можна носити лазурит, а кому — бурштин.