Наснилися троянди? Віщуни розтлумачили, до чого це

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Рожева троянда, фото
Фото: JillWellington

Віщуни розшифрували сон про троянди

Квіти уві сні — це знак радості й кохання. Проте варто пригадати, де ви їх бачили, і які саме. Раніше ми писали, до чого сниться веселка , а тепер розкажемо, що чекати після того, як вам наснилися троянди.

Сон про троянди потрібно розшифровувати залежно від його деталей, пише riara.com.ua. Пригадайте, де ви бачили ці квіти, що ви з ними робили і який у них був колір.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Червоні троянди — це знак розкоші, краси та удачі у фінансовій сфері. Для незаміжньої такий сон означає скоре одруження. Кавалер буде багатим і надійним. Букет троянд також знаменує спадщину.

Білі троянди сняться до радості й щастя. Такий сон попереджає про гарні новини, яким ви будете раді. Якщо уві сні вам подарували ці квіти — до скорого запрошення на якесь свято.

Кремові троянди сняться до бурхливих почуттів, із якими ви не зможете впоратися. Рожеві троянди — це знак нового кохання. Якщо сновидець — незаміжня жінка, її чекає знайомство з чоловіком. Для тих, хто у шлюбі — натяк, що час влаштувати другий медовий місяць, тому що почуття охололи.

Помаранчеві троянди сняться до подарунка. Обов'язково прийміть його, хто б не дарував. Жовті троянди сняться до розлучення. Сновидця чекає приємне усамітнення, де він зможе емоційно відпочити та відновитися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як розшифрувати сон про подарунки . Пригадайте, хто робив презент, і який, аби точніше розшифрувати сновидіння.