У квітні ці знаки Зодіаку попадуть у “чорний список” Всесвіту

Езотерика та астрологія
566
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Сумна жінка, фото
Фото: Freepik

Езотерики розповіли, які знаки Зодіаку отримають бумеранг на свої нечесні дії

Не всі люди дотримуються моралі та відстоюють справедливість. Є такі, що вважають себе недоторканними. Проте забувають, що Всесвіт бачить кожну їхню дію. Раніше ми писали, які знаки Зодіаку розірвуть свої стосунки у квітні, а тепер розкажемо, кому доведеться розплачуватися за свої вчинки.

Квітень принесе чимало кармічних уроків та поверне бумерангом усі нечесні дії. Знаки Зодіаку, які забули про принципи доброти, чесності, миру і правди, розплатяться сповна за кожне слово та вчинок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Риби

Не варто звинувачувати долю, життя чи інших людей в тому, що у вас проблеми. Ви самі їх зробили, поступивши не чесно і не порядно. Попереду — кармічні уроки, які будуть стосуватися найболючіших питань вашого життя.

Лев

Ви довго приховували деякі моменти свого життя. Проте все таємне стає явним. Тому час відповідати за свої вчинки. Якщо ви думаєте, що уникнете скандалу, то помиляєтеся.

Близнюки

Безвідповідальність та бажання погуляти матимуть у квітні свої плоди. Ви самі довели ситуацію до того стану, в якому тепер вам неможливо знаходитися. Доведеться виправляти помилки та втратити усе, що вам дорого.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, які дива готує квітень для кожного знаку Зодіаку. Езотерики розповіли, у якій сфері буде щастити усім, хто успішно пройшов кармічні уроки, був чесним та добрим.