Всі плани — коту під хвіст: цим знакам Зодіаку не пощастить у квітні

Езотерика та астрологія
596
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Чоловік у розпачі та годинник, фотоколаж
Фото: Ri_Ya

У квітні 2 знаки Зодіаку матимуть проблеми у деяких сферах життя

Середина весни поверне бумерангом весь негатив, який ці люди транслювали для інших та у Всесвіт. Раніше ми писали, які знаки Зодіаку в квітні цього року розлучаться , а тепер розкажемо, чиї плани будуть зруйновані.

Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку втратять усе, що напрацювали. Причина проста: це було зроблено або не їхніми руками, або нечесно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Риби

Перед тим, як твердо стояти на ногах, потрібно збудувати фундамент для власної справи своїми руками. А ще — завдяки власним коштам. Якщо вам щось дали у подарунок, чи допомогли у старті, це не означає, що ви збудували дійсно власну справу. Тому не дивуйтеся, що ви не можете втримати те, що зробили для вас.

Стрілець

Проблеми у фінансовій сфері виникли виключно через вашу провину. Пригадайте, у кого ви позичали гроші і не віддали. Або, можливо, ви заробили десь нечесно? У квітні все повернеться вам сторицею, тому подумайте над тим, як зайнятися благодійністю, аби Всесвіт вас помилував.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про кольори , які будуть притягувати успіх у квітні. Езотерики розповіли, які відтінки одягати різним знаком зодіаку.