Зростаючий Місяць принесе гроші 2 знакам Зодіаку

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Гроші, фото
Фото: NikolayFrolochkin

Езотерики назвали знаки Зодіаку, які розбагатіють в кінці весни

Нова фаза Місяця буде притягувати фінансовий успіх та кар'єрний ріст. Пощастить усім, хто чесно працював та не вступав у конфлікти. Раніше ми писали, яким знакам Зодіаку квітень стане “білою смугою” , а тепер розкажемо, кому пощастить із фінансами.

Езотерики назвали знаки Зодіаку, у яких буде поповнення в гаманцях. Енергетика зростаючого Місяця посприяє успіху на роботі та в бізнесі. Попереду — вигідні інвестиції та проєкти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Водолій

На Водолія чекають пропозиції кар'єрного росту. Якщо у вас власний бізнес, чекайте вигідних інвестицій та знайомства, яке надихне на розширення. Весна буде успішною та багатою.

Стрілець

Стрільців очікують подарунки у вигляді грошей. А ще їм мають підвищити зарплатню. Старання цих людей на роботі помітні, тому весна буде багатою і щедрою. Для власників бізнесу — натхнення та вигідні проекти.

Пам'ятайте, що нумерологію, як і астрологію, тарологію та фен-шуй — не вважають наукою, тому беззастережно вірити цій інформації не варто. Матеріал має суто розважальний характер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, коли в квітні можна загадувати бажання. Езотерики розповіли, в які дні та години відкриті портали із Всесвітом.