Наснився Великдень і паски? Віщуни розшифрували такий сон

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Паски, фото
Фото: Pinterest

Езотерики розповіли, як розтлумачити сон, в якому ви бачили паски та Великдень

Підготовка до Великодня займає чимало часу. Якщо людина думає про це свято, воно може їй наснитися. Проте, серед сотні людей, які готуються до цієї дати, лише одиницям може наснитися Великдень.

Наші пращури знали, що сон про паски та Великдень є знаменням, пише sonnyk.com.ua. Він рідкісний, і його потрібно розшифровувати залежно від деталей, які ви бачили уві сні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

День Світлого Великодня сниться до щастя, радості та благословінь. Сновидця чекають зміни у житті, які приведуть до здійснення мрій та чудес. Якщо уві сні ви готувалися до свята, це знак того, що для досягнення мети потрібно ще трішки попрацювати.

Накривати стіл на Великдень — до зустрічі зі старими друзями. Якщо ви відчували в цей момент затишок і гармонію, чекайте в реальності щасливих стосунків та взаємне кохання.

Паски та писанки, фото
Фото: afisha.it

Іти до храму на Великдень уві сні — знак захисту. За вас моляться, і вас захищають вищі сили. Скоро ваша “чорна смуга” життя закінчиться, і ви забудете про все, як про страшний сон.

Паска уві сні знаменує добрі вчинки. У вас є вірні друзі, які не покинуть вас у тяжку хвилину. Але ви навіть не уявляєте, хто це, поки життя не перевірить їх на міцність.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що означає сон про зорі. Ясновидиці Ванга розшифрувала таке сновидіння.