Дзеркальна дата Великодня: 05.05 — чим особливий цей день?

Езотерика та астрологія
661
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Чим особлива дзеркальна дата у травні 2024 року
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Чи має якусь особливість дзеркальна дата 5 травня

Великдень високосного року припадає на 5 травня. Це — дзеркальна дата, оскільки число і місяць мають одну цифру. Раніше ми писали, що означають космічні орнаменти на писанках, а тепер розкажемо про містику 5 травня.

Під якими б числами не була дзеркальна дата на Великдень, цей період — святий і енергетично-сильний, тому не варто розшифровувати цифри згідно з нумерологією. День Великодня — це пам'ять про Воскресіння Месії, який є живим Богом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У цей період потрібно пригадати моральні цінності та розставити життєві пріоритети. Основне завдання людини на цій планеті — любити, бути добрим, чесним, і допомагати іншим. І це стосується будь-якої дати, незалежно від того, чи є свято, чи його немає.

Зустріньте 05.05 у молитві за мир та перемогу України у війні, за наших військових захисників ЗСУ — аби всі повернулися живими. Помоліться за волонтерів, медиків, пожежників та інших людей які, ризикуючи своїм життям, допомагають у прифронтових містах. Нехай дзеркальна дата принесе чудеса та здійснить усі мрії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, чи можна їсти пасху до Великодня . Для вас — цікаві тези про те, чи дійсно це є гріхом, і на що насправді потрібно звернути увагу в це свято.