Астрологи розповіли, як Ретроградний Плутон вплине на життя людей

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Планета Плутон, картинка
Фото створене за допомогою ШІ, ХОЧУ

Езотерики розповіли, як зворотний рух Плутону вплине на долі в 2024 році

Планета Плутон енергетично сильна і відповідає за створення та знищення. Відповідно, її зворотний рух повертає події з минулого, аби людина змогла їх відпрацювати. Раніше ми писали про Ретроградний Меркурій, а тепер розкажемо, кому доведеться зустрітися з тими самими термічними уроками.

Езотерики розповіли, що активність Ретроградного Плутону не омине жодну людину. Відповідно, відпрацьовувати свої кармічні завдання буде кожен. Якщо ви погано пройшли певний урок, Ретроградний Плутон поверне вам ситуацію, яка буде дублювати те, що ви “провалили”. Ваше завдання — успішно впоратися із ситуацією, проявивши мудрість, любов, чесність, доброту, і з гідністю прожити ще раз болючу для вас подію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте це торкнеться не всіх. Чимало людей уже пройшли свої кармічні уроки та вийшли на “білу смугу” життя. Це можна помітити, аналізуючи власні будні. Якщо ваші плани та мрії легко реалізуються, значить ви вийшли з кармічного вузла. Якщо вам постійно хтось “ставить палки в колеса”, значить вам потрібно відпрацювати завдання, через які ви перестали енергетично рости.

Нагадаємо, раніше ми писали про найкращі місяці для весілля. Езотерики розповіли, коли можна вступати у шлюб.